Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2006 09:15 - Накратко за психичните атаки
Автор: anahata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2260 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 10.07.2006 00:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ако представите ви за психичните атаки имат за основа спец ефектите на нискобюджетен фентъзи филм, написаното тук може би ще ви е от полза. Не мислете, че някой ще бълва огън, а от ръцете му ще излитат искри или огнени кълба, вследствие на което мигновено ще ви стане ясно, че сте обект на негативно енергийно въздействие.

Когато шефът ви си изтърве нервите и ви се разкрещи, след което до вечерта ви боли главата и никакви хапчета не помагат – това е несъзнателна психична атака. А вие сте изиграли ролята на мишената. Ако в такъв момент ви погледне човек с развито фино зрение, той ще види около главата ви безформено тъмно петно, което представлява еманация от негативната психична енергия на този, който ви е наранил.

Ако сте били с детето си на кафе с приятелки в някое шумно и претъпкано заведение, а вечерта малчуганът вдигне температура, нервничи, оплаква се от главоболие или започне да повръща, а хапчетата пак не помагат, знайте, че детето ви е попило като гъба  негативните енергии, които се стелят над такива публични места.

Или си говорите с колежката по време на обедната почивка. Тя с любезна усмивка сипе комплименти за новия ви тоалет, стройната ви фигура и възхитителните ви професионални умения, а докато захласнато я слушате, ви прониже остра болка в стомаха. Не! Това не е гастритът ви, не е от кафето, не е на „нервна почва” – или поне не съвсем!

Народът ни нарича тези състояния урочасване, езотериката – несъзнателни психични атаки. Медицината вдига безсилно ръце пред такива болежки. Обикновено, ако оплакванията ви продължат и не се повлияват от аналгетици, лекарите предписват успокоителни, след приемането на които ходите като замаяни, чувствате се като пребити и накрая ви е все едно боли ли ви нещо или не.

Ако се пресрамите и престрашите да търсите помощ от екстрасенс, твърде вероятно е да попаднете на някой, който да ви изплаши до смърт, като набързо обяви, че имате направена магия. И за да ви я „развали” ви поиска седмичната ви заплата (а може и повече – зависи в коя телевизия се подвизава в момента въпросният „експерт”).

Магията (която бяла или черна все си е такава) се причислява към съзнателните  психични атаки, за които може би ще напиша материал друг път. Но примерите, които изброих, не касаят тази сложна и сериозна тема, така че не се плашете.

Езотериката предлага различни методи за самостоятелно справяне с последиците от несъзнателните психични атаки. Те се основават на способността на всеки от нас да визуализира. Не ги причислявам към методите за психична защита, по-скоро са форма на самолечение.

Най-лесният за приложение при случаите илюстрирани с първия и втория пример – главоболие или урочасване, е да си поставите за около 10-15 мин. няколко шепи едра морска сол на челото (или на главичката на детето си). Просто поставете солта в  по-голяма кърпа и я разстелете на челото си. След това в никакъв случай не я използвайте – изхвърлете я във вода.

И при трите посочени примера, но най-вече при третия ще си помогнете, като поставите двете си ръце под струята на чешмата. За препоръчване е водата да ги облива от лактите до върха на пръстите ви, но може и само от китките ви.

И следващия път, когато шефът ви пак се развихри, а колежката ви сипе ласкателства, имайте едно наум!



Тагове:   Накратко,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viki02 - съгласна съм
09.07.2006 09:36
...не всеки обръща внимание на тези неща, но те действат. Други се захласват и им придават магическа сила.
Аз имам реално правени магии, мисля, че продължават. НАмирала съм пръст в леглото си, искали са да ми режат от косата, припадала съм без симптоми за болест. При това, аз не припадам, организмът ми е такъв. С две думи, ще чакам следващата тема със затаен дъх! Защото не вярвах в тия неща и не мога да се справям с тия луди.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anahata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1387730
Постинги: 228
Коментари: 1996
Гласове: 6360
Архив