Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2011 16:14 - За датата 11. 11. 2011
Автор: anahata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6676 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Държа да споделя мнението си относно всички спекулации, оспамили нет-а по темата! То не бяха „послания“, то не бяха ченелинги, то не бяха пророчества! За да си помогна, ще цитирам коментар под поредния пост по темата тук, във ФБ /няма да цитирам имената  на автора на поста и коментиращия, ако те желаят, нека го направят сами/ . Та коментарът е: „А по еврейският календар (който за разлика от календара на Маите не всършва), датата 11.11.2011 г. е 14.02.5772 г. – няма съвпад на единици … няма и помен от сакрални дати … да не говорим, че има и други календари и по тях датите са съвсем различни …Вярно е само едно – че промените като цяло са започнали, но няма нужда от всяване на страх и несигурност … и какво ще стане с нас и с близките ни …Това е ясно на всички Индиго, Кристали, Звездни и т.н.“

От доста време и чак до преди минути се питах, защо и поради какви прични съм крайно скептична относно пророкуваните велики събития на тази дата. И съм безкрайно благодарна, че Невидимите ми наставници ми подсказаха отговора чрез мой приятел!

В голяма част от публикуваните материали, събития, групови медитации и каквото още там пропускам, все свързани с въпросната „съдбовна“ дата, се набляга на един важен момент – за да се възползваме на макс от предоставените ни уникални благоприятни възможности да се възнесем, е препоръчително да го сторим в компанията на съмишленици, да сме с хора, споделящи възгледите ни, стремленяита ни, духовните ни търсения. До тук – нищо лошо.

Обаче – какво по-лесно да се обработи група хора, събрани на едно място?  Защо онези, от „другия отбор“, към който аз НЕ СЕ ПРИЧИСЛЯВАМ и никога няма да го сторя, да си правят труда да ни издирват един по един, когато тиражирайки „информация“ за дискутираната дата и препоръчвайки ни да сме в група, могат с лекота да ни локализират?

От тук нататък нека всеки сам си направи изводи и умозаключения. Моят съвет е: ако евентуално греша относно „масовото просветление“, то енергиите, които сумати народ тръби, че ще се изсипят над нас като манна небесна, ще ни докоснат, където и да се намираме в момента. Случайно да се забелязали, че въздухът, който дишаме, е навсякъде? Е – същото е! Така че ви съветвам – противно на всички прокламации, „идващи“ от де що се сетите архангел, възнесен учител и светия – усамотете се на този ден. Или го прекарайте сред природата, в компанията на тесен кръг близки приятели, децата си, внуците си.

Това исках да споделя – който чул и приел – ОК. То нали знаете – Господ дава, но в кошара не вкарва.

източник http://www.ezoterika.bg/?p=953




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - И страха се осребрява и то много д...
05.11.2011 09:29
И страха се осребрява и то много добре.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anahata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1386928
Постинги: 228
Коментари: 1996
Гласове: 6360
Архив