Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2010 01:26 - Да си преброим приятелите
Автор: anahata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3187 Коментари: 4 Гласове:
5



"Пази ме Боже от приятели, от враговете си и сам мога"
Не мога да твърдя със сигурност какви точно планетарни и други условия катализират този процес, но в последните няколко месеца маските, които повечето от нас носят, започват да падат. И зад тях, за наше удивление и дори ужас, се появяват абсолютно непознати лица.

Не искам да ви плаша, но ако до този ден сте били пощадени от разочарованието да бъдете предадени и да загубите близък приятел, подгответе се за това евентуално събитие в близките месеци.

Държа да уточня, че тук не става дума за раздели в резултат да поети различни житейски пътища. Все още търся за себе си отговор какво е подпомагало толкова много хора да носят маски, зад които твърде успешно да прикриват истинската си същност.

Но явно силата, която ги е захранвала доскоро, доста е отслабнала.

Подобно събитие в живота ни е безкрайно болезнено. От една страна, защото сме абсолютно неподготвени за него. Да имате абсолютно доверие на някого и внезапно всичко това да се срине пред очите ви си е стрес, от където и да го погледнем. Положителният аспект на стреса е, че действа като имунизациите – подготвя ни за следващата подобна ситуация.

Това е и поводът да напиша този постинг – да ви подпомогна да се подготвите психически. Живеем във времена, когато всичко старо и ненужно се разрушава, за да се разчисти терен за новата сграда. Доста от хората, близки на обкръжението ви, ще си отидат сами от живота ви, или вие ще ги изключите сами от списъка на приятелите ви.

„Мнозина са избрани, малцина са призвани” се казва в Светото писание.

Това, което мога да ви дам като съвет е да си приберете персоналния код от човека, с когото поемате по различни друми. А как да го направите, ще прочетете тук




Гласувай:
5



1. amrak - Привет Цвети,
05.09.2010 21:18
радвам се да видя тук!
Последно като разглеждах из Спиралата се спрях на една статия за небесната конфигурация на 13.08. - квадрата към Плутон и положението му в Козирог.. ето и линк:

http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=983

Преди няколко дни едно приятелче ми сподели същата история, която описваш.
Определено в Агвиевите обори има още много за чистене.
Поздрави и прегръдки :)
цитирай
2. анонимен - Благодаря !
23.11.2010 16:10
В този постинг прочетох това от което се нуждаех.Точно преди няколко месеца прекъснах връзка с две мои приятелки и имах големи угризения на съвестта.
Имам голямо желание да осъществя връзка с Вас,още повече,че и книгата Новото лечителско изкуство много ми допадна.
Моят e-mail: zummezum@gmail.com
Желая Ви здраве!
цитирай
3. anahata - до анонимен 2
23.11.2010 18:23
това е процес на разкъсване на кармични връзки. Болезнен е, но "всяко зло за добро"
цитирай
4. анонимен - Stoned In Love
04.12.2010 15:21
Едва ли е от планетарните конфигурации.Аз изживявам абсолютно същото.Обвинявах за това кого ли не-катаклизмите касаещи 2012,планетарни конфигурации,какво ли не...Тия неща не пречи да си действат,но основния проблем си е у хората.Според мен приятелство няма и никога не е имало.То е като вярата в призраци-всички твърдят ,че ги има,само ъдето никой не ги е виждал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anahata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1384062
Постинги: 228
Коментари: 1996
Гласове: 6360
Архив