Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2007 18:41 - Нашият Персонален код
Автор: anahata Категория: Други   
Прочетен: 7255 Коментари: 9 Гласове:
0



Казват, че всеки от нас си има Име. Но не това, което е записано в кръщелното му свидетелство или акта за раждане. А едно единствено космическо Име, което остава непроменено през всичките ни превъплъщения. То е нашият уникален персонален код, нашата специфична вибрация, нашият Соломонов печат. В Новия завет фигурира следният стих:

. . . „и ще му дам бяло камъче, и на камъчето написано ново име, що никой не знае, освен оня, който го получава”. . .  

Откровение на свети Йоана Богослова /2 : 17/

Нямам представа, колцина от земните жители вече са узнали истинското си Име, при какви точно обстоятелства им е било съобщено, по какви критерии са били оценени, че са заслужили това доверие? Защо доверие ли? Защото знанието за тази уникална вибрация ни дава безпрепятствен достъп до собствената ни съкровищница. До онази „база данни”, където се съхранява информацията за това кои и какви сме били. Целият ни натрупан през хилядолетията опит и мощта, която притежаваме. Логично е да си направим извод, че преди да получим достъп до тази информация, трябва да сме показали достатъчна духовна зрелост, която гарантира, че нито знанието, нито силата ще бъдат използвани в противоречие с космическите закони - за лично облагодетелстване и във вреда на другите.  

От друга страна, ако ние знаем Името на друг човек това означава, че имаме безпрепятствен достъп до него. Единственият начин да го узнаем обаче е, този човек да ни го каже лично. Да доверим Името си на някого е все едно да му предадем копие от свещения ключ към нашата цитадела. Това е акт на върховно доверие и естествено крие риск. Защото не е изключено човекът, комуто сме се доверили, след време да злоупотреби с поверения ключ.

Все пак за такова негативно развитие на събитията е предвиден „резервен” вариант. Защото както сме имали свободата да доверим тайния ключ някому, така имаме правото да си го вземем обратно. За да го сторим е необходимо да визуализираме човека, на когото по ред причини повече не можем да имаме доверие. След което да му заявим, че заради конкретни действия от негова страна си взимаме Персоналния код обратно, като по този начин от сега нататък му отказваме свободен достъп до нашата светая светих.

Преди повече от осем години имах изключително вълнуващо съкровено преживяване, което за съжаление не мога да си позволя да споделя тук. От тогава много често в медитациите ми започнаха да ме назовават с едно и също име, различно от сегашното ми. Когато веднъж попитах защо е така, отговорът беше: „защото този живот, в който ти носеше това име, бе ключов за теб и твоето развитие. Това бе животът на твоето Преображение”.

В заключение искам да споделя, че нашите рождени данни в комбинация с трите ни имена са нашия Персонален   код в настоящия ни живот. Чрез тях един сензитив получава достъп до нас – понякога за добро, понякога – за зло. Ползвайки го, човек с парапсихични възможности може да получи всяка интересуваща го информация за здравето ни, за минали наши преживявания и принципно за всичко, което би представлявало интерес за него. Ето защо трябва внимателно да преценяваме кому го доверяваме.

Но ако все пак се случи да се предоверим, сме в правото си да използваме способността си за визуализация и да си вземем ключа обратно. И след това да си извадим поука кому, при какви обстоятелства и до каква степен се доверяваме.

image

Изказвам благодарност на comfy, заради това, че ми подсказа идеята за този постинг :)



Тагове:   Нашият,


Гласувай:
0



1. wildroses - Благодаря ти за информацията
20.02.2007 19:19
много ми е приятно да научавам нови неща, поднесени по този начин. Усмивки

edit: ето нещо интересно за собственото име и зодия
http://tayni.net/ime.html
цитирай
2. mmmmmmmmm - :))
20.02.2007 20:09
Както винаги интересно!:)))
цитирай
3. timmyd - ...
20.02.2007 20:19
Все съм се чудил за тези неща...
Аз обаче не мога да разбера дали има визуализация или директно общуване, или пък съвпадат...
Веднъж ми се случи да общувам насън с една приятелка, а после се оказа ,че и тя е сънувала това...

А какво става с хората, които са нарушили великата тайна на доверието?
цитирай
4. anahata - @ timmyd,
20.02.2007 20:28
Посредством визуализация ние можем да общуваме с друг човек. Само че рядко той довежда това до будното си съзнание - т.е. може и да няма спомен за обменените мисли. Защото такова общуване се осъществява в състояние на променено съзнание за този, който го предизвиква. И на фино ниво с този, с когото общуваме.
За съня ти - явно сте се срещнали в Тънкия свят и е хубаво, че и двамата сте пренесли спомена за тази среща в будното си съзнание.
Какво става с хората, предали доверието ни? Не знам. Последствията са индивидуални. И не се знае дали "предателят" не е изиграл тази отрицателна роля, за да ни помогне да научим урок - да сме по-предпазливи например.
Затова не бива никого да съдим прибързано:)
цитирай
5. timmyd - ...
20.02.2007 20:35
Благодаря ти за поредната полезна информация,Анахата.
ДА,аз също смятам, че всяка случка в нашия живот трябва да ни научи на нещо.
НО по отношение на доверието- все си мисля, че искрените отношения се основават на доверието.

А за сънищата и всичко останало...вече и аз не знам какво става, но поне съм спокоен...
цитирай
6. comfy - Благодаря ти,
21.02.2007 08:47
за този постинг, Анахата! ;)
Лек ден! :))
цитирай
7. stanislava23 - Привет!
26.03.2007 20:59
Благодаря ти за знанието което ни даваш. Вярвам, че всеки ще намери отговорите на трудни вапроси чрез теб. На мен лично много ми помагаш. @--->-
цитирай
8. анонимен - астрален свят
25.05.2008 20:12
Благодаря ти за интересните статии, Анахата.
Интересуват ме материали за астралния свят - книги, статии и др.Ще съм благодарен да ме насочите към книги или други неща относно него.
Мейла ми е searcher1@abv.bg
цитирай
9. анонимен - nachiqt personalen kod
18.03.2010 21:13
prekrasno.blagodarq. galq
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anahata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1386608
Постинги: 228
Коментари: 1996
Гласове: 6360
Архив